avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Informatii impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Informatii impozit

Sunt cetatean cu dubla cetatenie,pina la sfirsitul anului 2017 pentru veniturile obtinute in Italia am platit taxe/impozite in Italia iar pentru veniturile obtinute in Romania(am 2 apartamente care le inchiriam)am platit taxe/impozite in Romania.As dori sa stiu acum unde trebuie sa platesc si ce trebuie sa fac sa fie totul in regula .
Cel mai recent răspuns: Spat , utilizator 18:37, 26 Ianuarie 2018
La fel ca si pana acum.
Deci nu trebuie sa aleg tara in care doresc sa platesc taxele/ impozitele?????Trebuie sa declar in Romania ca am un apartament de proprietate in Italia?????Va multumesc fffff mult
Nu. Platiti pentru chirie in Romania iar restul in Italia.
Va multumesc fffffff mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite cetatean cu dubla cetatenie Spat Spat Sunt cetatean cu dubla cetatenie si pina la ora actuala pt veniturile dobindite in Italia platesc impozite/taxe in italia iar pt veniturile din Romania (am 2 ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din chirii Spat Spat Buna ziua.Sunt cetatean cu dubla cetatenie si am 2 apartamente care incepind cu luna aprilie vor fi inchiriate ca spatii comerciale.Azi inputernicita mea a ... (vezi toată discuția)
Despre declaratia de venit 212 Daniela Miha Daniela Miha Buna ziua, sunt un cetatean roman( si italian,dubla cetatenie) cu rezidenta in Italia, locuiesc si lucrez in Italia,sunt salariata intr-o fabrica, deci ... (vezi toată discuția)