Buna seara! Ma aflu in urmatoarea situatie: Pe data de 1 mai copilul implineste 2 ani si tatal nu realizeaze venituri impozabile. E prea tarziu acum daca depun actele.pt stimulent. In mod normal, firma dorea sa ma dea in somaj, dar mi.au facut surpriza ca nu ma mai dau si sunt cam la limita din ce am citit eu. In conditiile acestea, vreau sa renunt la fostul.loc de muncă si sa imi reiau activitatea imediat in alta parte. Ce ar trebuii sa am in vizor? Va rog sa ma lamuriti! O zi frumoasa!
Pentru a putea beneficia de acordarea stimulentului de insertie, trebuie sa va reintoarceti la munca, cu cel puţin 60 de zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani. Avand in vedere ca cel mic implineste 2 ani in luna mai, sunteti in termen pentru a depune dosarul si a beneficia de acest drept, pana la implinirea de catre copil a varstei de 3 ani.
Trebuie sa reveniti la munca inainte de data de 01.03.2018 pentru a beneficia de stimulentul de nsertie pana la implinirea de catre copil a varstei de 3 ani.
Reinsertie serviciu
OanaG01
Buna ziua! Am o mare nelamurire. Am nascut pe data de 01.05.2016 , deci copilul implineste 2 ani pe data de 1. 05. 2018. pe ce data trebuie sa revin la ... (vezi toată discuția)