Bună ziua. Anul trecut am luat cu împrumut o suma de bani de la o persoana. Banii mi I a dat fără martori fără sa facem vreo hârtie înapoi. Acum eu nu pot sa I dau toți banii o data. O sa I dau o parte iar cealaltă peste 4 ani. El vrea sa se asigure ca eu o sa I dau peste 4 ani restul de bani dar sa o facem legal. Va rog sa mi spuneți cum se poate face dar fără sa girez eu cu ceva lucruri materiale. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Un angajament de plata (scris) din partea dumneavoastră îi conferă dreptul celui care v-a împrumutat banii să procedeze, in caz de neplata, la executare silita impotriva dvs, asupra oricărui venit/bun pe care il detineti, fara sa fie necesară vreo mentiune expresă în acest sens. Daca se face un simplu act de mana, executarea silita se poate face doar in baza unei hotarari judecatoresti, daca se face un act notarial e suficient acesta.
Imprumut
IRINA ANGELA
Buna seara
Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si vrea sa o returneze dupa 3 luni de zile. Ce document se poate face prin notariat prin care persoana ... (vezi toată discuția)