avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - lipsa raspuns detinator creante pt ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - lipsa raspuns detinator creante pt rezolvare amiabila

Se poate face contestatie la executare si in temeiul carui articol de lege, avand in vedere urmatoarele: am trimis in urma convorbirii telefonice cu un reprezentant al creditorului/ detinatorului creantei, propunerea mea de plata si nu am primit nici un raspuns dar s-a trimis dosarul spre executare. Am trimis adresa catre ei, in scris, in 18.10.2017, pe fax in 21.11.2017 si din nou in scris (cu posta, recomandata) in 18.12.2017.

Din actele trimise de executor, in 18.12.2017 au trimis si ei dosarul spre executor.

Multumesc frumos,
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
maxva, utilizator
Cel mai recent răspuns: maxva , utilizator 19:04, 24 Ianuarie 2018
Inteleg ca ati incercat sa propuneti creditorului un angajament de plată (esalonată?) iar acesta v-a ignorat propunerea. Din punct de vedere legal, daca creanta sa este exigibila, creditorul poate declansa procedura executarii silite impotriva dumneavoastra fără să ţină cont de propunerea dvs.. Articolele de lege care reglementează contestaţia la executare sunt art 711 şi următoarele din Codul de procedură civilă.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Laura Roca, Avocat
Da, creditorul mi-a spus o suma minima acceptata, am fost de acord si am facut o adresa in care precizam acest lucru plus de cand pot incepe plata. Asteptam de la ei sa-mi spuna da/nu.

Multumesc,
Aveti ceva scris prin care creditorul s-a aratat de acord cu plata acelei sume minime?
Nu. Am discutat telefonic si a ramas sa le dau eu un raspuns - daca sunt de acord cu suma...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita AlinaS2019 AlinaS2019 Buna ziua, Ieri am primit o instiintare de executare silita pentru neplata c/v servicii telecomunicatii RDS in care mi se cere sa mma prezint la biroul ... (vezi toată discuția)
Solicitare solutii impotriva/amanarea executarii silite ciprianmon ciprianmon Am avut un credit neachitat care a fost preluat de un executor judecatoresc.acesta a pus poprire pe salariu respectiv pensia persoanelor din contract si sumele ... (vezi toată discuția)
Cale de atac impotriva incuviintarii executarii silite Alina Alina Alina Alina Buna ziua Am o mare nelamurire daca ma puteti lumina. In 2006 am contractat un credit,, achitatand ratele aferente pana in 2008. Din 2008 avand oarece ... (vezi toată discuția)