avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

buna.sunt in concediu crestere copil pana pe data de 21.04.18.si vreau sa intorc cu 2 luni mai devreme21.02.2018 si vreau sa ma aganjez la alta firma.cum trebuie sa procedez. sa nu am intrerupere sa iau si stimulentul de la stat de 650lei.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 24 Ianuarie 2018
Data incetarii vechiului c.i.m. = data incetarii activitatii in baza noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Diana1806 Diana1806 Buna seara!am o intrebare, dar mai intai sa va spun povestea pe scurt...am nascut in 2016 si am beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului si am ... (vezi toată discuția)
Transfer indemnizatie crestere copil Aron. ELENAGABRIELA Aron. ELENAGABRIELA Am optat ptr CCC perioada de 2 ani, copilul are acum 6 luni doresc sa ma reintorc la lucru si sa între tatal in crestere copil. Întrebările sunt ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Loredana17111980 Loredana17111980 Daca nu ma intorc la acelasi loc de munca de unde am iesit in concediu de crestere a copilului mai beneficiez de stimulentul de insertie pana la 3 ani ? (vezi toată discuția)