avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

În cazul în care fratele face pomenile la părinți celălalt frate mai are dreptul la ceva din averea realizata de părinții noștri. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Iondiaconescu500@gmail.com , utilizator 05:44, 25 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ambii frați au vocație succesorala, adică vor veni împreună la culegerea moștenirii.

Mulțumesc mult pentru răspuns. Dar cred ca nu moștenesc aceiași cota ca și cum as participa la pomeni.menționez că e bogat fratele meu de aici a plecat totul.

Ani Avram a scris:

Ambii frați au vocație succesorala, adică vor veni împreună la culegerea moștenirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiii varului primar decedat la succesiune Andrei384 Andrei384 Buna seara! Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Singurii mostenitori ai unei rude sunt verii primari ai acesteia si o matusa.Unul din acesti veri primari a ... (vezi toată discuția)
Nu avem copii, cine mosteneste ? lolipop lolipop Buna ziua, sunt casatorita, dar nu avem copii. In cazul in care eu mor, sau sotul meu, cine va mosteni averea noastra ? E bine sa ne facem testament, reciproc, ... (vezi toată discuția)
Speta - drept civil mostenire alexievicimihai alexievicimihai Buna ziua, Imi puteti spune solutia corecta la urmatoare speta: '' Sot si sotie ambi decedati , fara copii sau parinti in viata doar frati si surori. Sotul ... (vezi toată discuția)