avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Conditii deosebite
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Conditii deosebite

Ce se întâmplă cu încadrarea în conditii deosebite de muncă după data de 31.12.2018 dacă mediul în care ne desfăşurăm activitatea este acelaşi?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:21, 26 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul va trebui sa reînnoiasca avizul de încadrare a locurilor de muncă în condiţii deosebite.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se respecta procedura prevazuta de HG nr. 1014/ 2015 conform careia la un interval de 3 ani se reia actiunea de reautorizare. Va trebui obtinut avizul Inspectiei muncii.
De mutat in sectiunea ssm-protectia muncii.
În cazul în care nu a fost depusă documentația necesară în vederea prelungirii încadrării în condiții deosebite după data de 31.12.2016, iar activitatea s-a desfăşurat în acelaşi mediu (aceleaşi condiții), ce demersuri trebuie întreprinse, pentru a beneficia în continuare de încadrarea corespunźătoare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este greu de indreptat ceva daca nu s-a depus documentatie pentru reautorizare sau nu s-a mai primit avizul Inspectiei muncii. Poate conditiile de munca s-au imbunatatit si buletinele de determinare noxe atesta acest fapt.
Puteti deschide actiune in instanta impotriva firmei daca detineti documente care sa arate ca nu s-au imbunatati conditiile de munca si starea de sanatate a lucratorilor a continuat sa se deterioreze. Hotararea definitiva a instantei nu este previzibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Determinari de noxe profesionale adelinasi adelinasi Buna ziua, La ce interval de timp se fac determinarile de noxe profesionale? Mentionez ca societatea nu a mai introdus echipamente noi de munca si ultimele ... (vezi toată discuția)
Neacordarea conditiilor de munca de catre angajator. Om mare Om mare Buna ziua. Ma numesc Serban Florin din Cernavoda si activez ca POMPIER la Centrala Nucleara din martie 2003 si angajatorul ne-a incadrat pe toti cei 81 de ... (vezi toată discuția)
Personal incadrat in conditii deosebite irina_trusca irina_trusca Buna ziua. M-ar interesa sa stiu daca personalul care lucreaza la sudare (sudorii) si personalul care lucreaza la vopsirea electrostatica (care include ... (vezi toată discuția)