avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pasii unui dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pasii unui dosar

Buna ziua!
Exista un timp limita prevazut de lege pentru parcurgerea unui dosar de la Judecatorie la Curtea de apel?
cum ar fi 30 d zile...60 de zile...90 de zile ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:01, 25 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc ,totusi e cam sec raspunsul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este prevazut nici un termen,depinde de gradul de incarcare al instantei respective.De ex in Bucuresti au fost frecvente situatiile cand dosarele plecate de la judec la tribunal au primit termen si dupa un an.De la tribunal la Curtea de apel teenele au fost in general mai scurte 3-4 luni datorita faptului ca pe rolul Curtii sunt mai putine dosare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire care tine loc de act autentic - faza apel iftode iftode Care este durata pina la care o cerere de apel intra pe rol la instanta superioara unei judecatorii. Mentionez ca respectiva cerere de apel a fost ... (vezi toată discuția)
Termen transmitere a cererii de apel Cosdoro Cosdoro Se fac deja 2luni de la data cand am depus Cererea de Apel catre instanta de fond, Tribunalul. Pe portalul Tribunalului, cererea e inregistrata. Curtea de ... (vezi toată discuția)
Durata transfer dosar de la judecatorie la instanta imediat superioara Cristian_Nicolae Cristian_Nicolae Are cineva idee despre DURATA unui transfer de dosar de la o judecatorie de sector la tribunalul Bucuresti?:O Exista \"sansa\" ca un la astfel de transfer sa ... (vezi toată discuția)