avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contopirea pedepselor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contopirea pedepselor

Am o condamnare data de Tribunalul Tours pe data de 15.12.2016 iar infractiunea a fost comisa in 12.06.2015.Dupa ramanerea definitiva a sentintei de la Tours , partea franceza a trimis dosarul pentru executarea pedepsei de 4 luni in Romania.Acum sunt in mandat de depou in Franta de 12 luni.Intrebarea mea este...pot face contopire aici in Franta la cele 4 luni trimise in Romania ( dosarul se afla la parchetul Prahova spre solutionare ), de Tribunalul din Tours . Sau pot face cerere de contopire de aici din Franta pentru cele 4 luni de la Tours ?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:18, 25 Ianuarie 2018
Eu as zice sa încercați să faceți contopirea în Franța daca legea e mai favorabilă.
În România pe contopire va mai aplica 1/3 spor la pedeapsa.

Dacă va iese contopirea sa apelați si la avocat roman ulterior ca sa nu stati in detenție în plus în România.
Se poate si sa va trimita sa executați pedeapsa contopita în România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am executat pedeapsa in sua, pot fi liber cand vin in tara ? stef56 stef56 am fost condamnat in romania la 4 ani cu executare am fost extradat in sua pentru alte fapte inainte sa ajung in penitenciar am executat pana acum 34 luni si ... (vezi toată discuția)
Cum se transforma o suspendare in mandat de executare? ContSters198261 ContSters198261 nici nu stiu cum sa incep ca sa ma fac cat mai bine inteleasa......sa zicem ca o persoana in anul 2005 a fost condamnat la 2 ani cu suspendare cu termen de ... (vezi toată discuția)
Computare arestare preventiva lazurcamarinica lazurcamarinica sotul meu a primit o condamnare definitiva ptr art.215 de 4 ani in octombrie 2010 ,in care sunt cuprinse si 2 pedepse cu suspendare ptr fapte concurente. A ... (vezi toată discuția)