avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen de judecata

Buna .va rog sa ma ajutati cu un răspuns .astăzi am aflat de la tribunalul Bihor ca dosarul pentru adoptie Internationala a viitorului meu copil .dosarul a fost înregistrat si a primit un număr .stuti cumva dupa cit timp se da si termenul de judecata? Din păcate doamnele de la tribunal nu stiu sa ii dea un raspuns concret si sint tot timpul inervate .multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:04, 25 Ianuarie 2018
Nu va poate raspunde nimeni concret,depinde de volumul de munca al instantei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptie internationala horisti horisti Buna, poate ma puteți ajuta cu un răspuns, ma aflu în plin proces de adoptie internationala a unui copil din România, potrivirea cu copilul a fost făcută ... (vezi toată discuția)
Modificare certificat de nastere minor bambi.2010 bambi.2010 Buna seara; am deschis un proces pt majorarea pensiei de intretinere datorata de fostul meu sot pt 2 copii, acesta revenind cu o intampinaere in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am niste nelamuriri legate de procese care s—au ... Marta100 Marta100 Buna ziua, am niste nelamuriri legate de procese care s—au judecat in trecut si in care eu am fost parat. Dosarele au ajuns la arhiva si la cererea mea ... (vezi toată discuția)