avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil

Buna ziua!problema mea este urmatoarea:eu sunt proprietara unui spatiu dat spre inchiriere unei farmacii.problema este ca trebuiesc facute lucrari de intratinere la baie,le-am facut notificare scrisa dar ei continua sa nu ma lase sa intru.daca am facut notificare cerandu-le sa-mi elibereze zona pentru a nu deranja am dreptul sa intru sau nu?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Forogau , Avocat 13:31, 25 Ianuarie 2018
daca nu vi se permite accesul trebuie sa actionati in judecata pentru a obtine acordul sau daca in contract exista clauza in care incumba chiriasei o asemenea obligatie puteti invoca nerespectarea contractului si puteti solicita rezilierea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrare de bunuri... Kpacofmsk Kpacofmsk Buna ziua, Numele meu este Silvian si am inchiriat pe 1 ianuarie un birou intr-o cladire de birouri. Astazi am primit sms de la administratorul cladirii sa ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața.tatal meu a dat în chirie un spațiu iar contractul ... Luckiano Luckiano Bună dimineața.tatal meu a dat în chirie un spațiu iar contractul este făcut până în anul 2030,iar tatăl meu ulterior a decedat.intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract ericut ericut Am incheiat un contract de inchiriere eu ca pers fizica cu o societate ptr un spatiu cu destinatia spatiu comercial. Datorita faptului ca l-am incheiat mai ... (vezi toată discuția)