avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lista de intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lista de intretinere

Doresc sa stiu daca este legal sa fie trecute automat in listele de intretinere sume pentru decesul unui proprietar fara sa fiu intrebata daca sunt de acord. Aflam ca a murit un vecin la trei luni dupa deces cand se afiseaza lista de intretinere( adica vecinul a murit in octombrie, iar noi aflam cand se afizeaza lista de intretinere pe luna octombrie. In Legea 230 din 2007 am vazut ca se stipuleaza ca sa se intocmeasca tabele care sa fie semnate de proprietari.
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:14, 26 Ianuarie 2018
Daca o sa va exprimati in limba romana, o sa va putem ajuta. Dvs. intelegeti ceva din textul scris, sa zicem ca il cititi prima data.
textul e foarte alambicat.
Dar daca lista lunii Octombrie a fost afisata acum, fireste ca se va scadea o persoana doar incepand cu luna octombrie (adica cu lista avand aceasta denumire)...
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator
Cred ca este vorba de o suma de bani acordata ca si ajutor familiei decedatului, iar acum suma este distribuita tuturor pe listele de plata ale lunii octombrie.
Puteti sa nu fiti de acord sa platiti si sa contestati lista de plata.
In lista de intretinere sunt adaugate, pe langa cheltuieli pentru diverse servicii, si o suma fixa care se acorda in caz de deces familiei respective.
Luna aceasta s-a afisat lista de intretinere pentru luna octombrie 2017 in care apare si suma pentru decesul unui vecin care a murit in luna otombrie 2017.
Am cerut sa mi se scada suma respectiva de pe lista din luna viitoare si mi s-a raspuns ca s-a hotarat in Adunarea Generala. Atunci s-a votat cu mare majoritate, deci nu toti proprietarii au fost de acord.
Daca s-a votat in AD nu aveti ce face....majoritatea decide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de rulment asoc. proprietari martady martady Buna sera va rog sa ma ajutati cu raspuns la o intrebare: este normal , legal, sa se foloseasca fondul de rulment pentru achitarea facturilor de utilitati in ... (vezi toată discuția)
Fond rulment luciana17 luciana17 In blocul in care locuiesc se cere un fond de rulment de 300 de lei de apartament pentru cei bransati la radet si de 100 de lei pentru cei debransati de la ... (vezi toată discuția)
Lipsa rubrica fond reparatii codan2016 codan2016 Buna seara...la ultima ad. gen. de la noi din asoc. s-a hotarat aprobarea cu 1 iulie a unui fond de reparatii de 10 lei de apartament.Nimic rau pana ... (vezi toată discuția)