avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna seara. Tatăl copilului meu nu a recunoscut copilul in certificat si nici nu a căutat copilul pana acum. A fugit. Eu m am căsătorit și copilul este recunoscut de sotul meu in certificat. As vrea sa stiu daca il pot da in judecata pe tatăl copilului meu pt testul adn si pensie alimentară. Si daca se poate de cati bani am nevoie sa intenționez un proces? Copilul are un an jumate. Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
Lili40, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 22:08, 25 Ianuarie 2018
Am.inteles. asta am vrut să stiu...Nu as vrea sa ii poarte numele. Mulțumesc pt clarificare.

Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Lucrurile se pot indrepta, insa este necesara o discutie amanuntita cu privire la aceasta speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea paternitatii Elena Lidiana Elena Lidiana sun casatorita cu alt cineva dar de 2 ani sunt impreuna cu actualul meu prieten, acum sunt insarcinata si el vrea ca copilul sa poarte numele lui cum putem ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut?paternitate steriel steriel buna ziua, ma adresez dvs in speranta ca ma puteti indruma. sunt casatorita de n ani dar de 3 ani nu mai stau cu sotul. am o relatie de concubinaj cu un alt ... (vezi toată discuția)
Paternitate BETTY SEGEV BETTY SEGEV buna seara copilul meu are un an si este trecut pe numele fostului sot al partenerei mele de viata as dori sa stiu daca pot sa cer ca numele meu sa fie trecut ... (vezi toată discuția)