avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Trebuie sa am contract nedeterminat sau determinat la noua firma la care mă angajez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:25, 25 Ianuarie 2018
Este mai bine c.i.m. pe durata nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca torr10 torr10 pe 25-04-2012 am fost angajat la o firma unde am mai lucrat pe o perioada de 3luni dupa asta mi-au prelungit cu 3luni acum mi-au prelungit iar pe 3luni pana ... (vezi toată discuția)
Contract de munca carmencj carmencj Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva :daca firma la care am lucrat m-a dat in somaj iar dupa 4 luni m-a reangajat dar pe o perioada limitata ce expira ... (vezi toată discuția)
Contract individual pe perioada determinata claely claely in 2011 am avut 3c.i.m durata determinata consecutive(de 1luna,3 luni,3luni).In 2012 un contract pe perioada nedeterminata care s-a incheiat prin desfiintarea ... (vezi toată discuția)