Buna seara, ma gasesc in urmatoarea situatie: am achizitionat un imobil (ca persoana fizica) iar proprietarul anterior nu a reziliat contractul cu romtelecom, desi i-am solicitat acest lucru. desigur, nu am platit facturile caci nu ne interesa serviciul, pe care de altfel nici nu l-am utilizat, pana a fost suspendat in cateva luni. singurul telefon pe care l-am dat a fost la inceput chiar catre serviciul clienti romtelecom, pentru a anunta cum sta situatia. mi s-a zis ca nu pot rezilia, si ca trebuie sa achit din urma suma cu penalitati. ulterior, am primit somatie (pe numele proprietarului anterior) - prin posta, dupa care o firma de recuperare creante a aparut la poarta. am fost rugata sa ii contactez pentru clarificari asa ca i-am sunat, moment in care au inceput sa ma ameninte (tot pe banii mei vorbeam pe mobil X-( ) ca ma vor chema in instanta, ca va trebui sa platesc cheltuielile de judecata, ei ma sfatuiesc prieteneste ca daca am cumparat casa sa platesc contractele facute anterior ca sa nu am probleme, pentru binele meu etc... puteti sa imi sugerati cum sa abordez problema la urmatoarea conversatie pe aceasta tema? multumesc!