avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... somatie plata firma telefonie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

somatie plata firma telefonie

Buna seara, ma gasesc in urmatoarea situatie: am achizitionat un imobil (ca persoana fizica) iar proprietarul anterior nu a reziliat contractul cu romtelecom, desi i-am solicitat acest lucru. desigur, nu am platit facturile caci nu ne interesa serviciul, pe care de altfel nici nu l-am utilizat, pana a fost suspendat in cateva luni. singurul telefon pe care l-am dat a fost la inceput chiar catre serviciul clienti romtelecom, pentru a anunta cum sta situatia. mi s-a zis ca nu pot rezilia, si ca trebuie sa achit din urma suma cu penalitati. ulterior, am primit somatie (pe numele proprietarului anterior) - prin posta, dupa care o firma de recuperare creante a aparut la poarta. am fost rugata sa ii contactez pentru clarificari asa ca i-am sunat, moment in care au inceput sa ma ameninte (tot pe banii mei vorbeam pe mobil X-( ) ca ma vor chema in instanta, ca va trebui sa platesc cheltuielile de judecata, ei ma sfatuiesc prieteneste ca daca am cumparat casa sa platesc contractele facute anterior ca sa nu am probleme, pentru binele meu etc... puteti sa imi sugerati cum sa abordez problema la urmatoarea conversatie pe aceasta tema? multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 19:44, 18 Octombrie 2009
Titularul contractului este fostul proprietar, iar dvs nu aveti nicio obligatie de plata. La urmatorul apel...inchideti telefonul.:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie numai de catre titular= abuz wazz wazz Buna ziua, onorati forumisti si forumiste ! :) Ce parere aveti de relatia mea cu ROMTELECOM? Am platit ani buni telefonul fix si internetul prin telefon ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina fara contract de vanzare-cumparare Attila93 Attila93 Buna ziua. Problema mea este urmatoarea, am cumparat o masina de la cineva dar n-am putut sa fac cu persoana respectiva un contract de vanzare-cumparare pt. ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom (dolce) pentru eliminarea programelor din pachetul mediapro bogapostu bogapostu Buna seara, Incepand cu data de 03.01.2013, canalele trustului Mediapro, (8 canale SD si 3 HD) vor fi scoase din grila Dolce DTH a celor de la ... (vezi toată discuția)