avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie pensie de invaliditate

Buna seara,
astazi am primit decizia de pensie de invaliditate grad 1 de la Casa de Pensii din Romania. Pensie primita 69 lei.... este posibil asa ceva? Stiam ca exista un minim de 520 lei sau pentru diferenta trebuie sa fac alte cereri? Poate avea vreo influenta faptul ca locuiesc in Germania? Am dreptul la banii pentru insotitor din Romania daca primesc deja de la statul german bani pt insotitor?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:42, 26 Ianuarie 2018
Poate fi corectă decizia de pensionare. Pensia reala probabil ca este 69 de lei.

Pe cupon veți primi 69 lei pensia, plus în completare diferența de 451 lei ca ajutor(indemnizație) din partea statului pentru completarea sumei până la 520 de lei.
Iar pentru a primi diferenta de 451 lei trebuie sa mai fac eu ceva?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
roxana_carmela, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa faceti nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

60 lei pensie de invaliditate dupa aproape 10 ani lucrati ancamaria1000 ancamaria1000 Am intrat in comisia de expertiza medicala in 12 mai 2014 si ca urmare a deciziei medicale am intrat in gradul doi de invaliditate.Drept urmare,m-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate Crush35 Crush35 Buna ziua ma iertati ca va deranjez am reusit sa fac cu chiu cu vai o pensie de invaliditate anul acesta acum vreo doua luni, sunt bolnav de epilepsie de la 4 ... (vezi toată discuția)
Valoare pensie grad 3 de invaliditate ciprian_vintea ciprian_vintea Buna ziua, Am primit decizia de pensionare pe caz de boala grad 3 de invaliditate. Valoarea pensiei este injumatatita intrucat pot lucra maxim 4 ore? Daca ... (vezi toată discuția)