avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare contabila cheltuieli de judecat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare contabila cheltuieli de judecat

Buna ziua,
Am nelamurirea in ce cont de cheltuiala se va inregistra plata sumei de „X” lei datorate de o SC in baza deciziei tribunalului intr-un dosar.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 13:58, 29 Ianuarie 2018
Ce fel de plata este? Chelt de judecata?

Ioan Petru Butariu a scris:

Ce fel de plata este? Chelt de judecata?

Da.
6588

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare plata dosar executare silita bestb bestb Buna ziua! Am fost dati in judecata si am pierdut procesul. Este vorba de un contract care nu s-a executat corect de catre societate. Societatea a facut ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza in contabilitate prescrierea datoriilor danalungu danalungu As dori sa stiu cum se intregistreaza in contabilitete o datorie ce s-a prescris. Mai exact am un client X care are o datorie de 1000 lei din data de ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea cheltuielilor cu premiile de tombola stan_iulia stan_iulia Buna ziua, Am o nelamurie... O soc. com. organizeaza diverse campanii promotionale in cadrul carora organizeaza tombole si ofera bani, in bani sau in natura. ... (vezi toată discuția)