avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Imobil credit ipotecar partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Imobil credit ipotecar partaj

Imobilul cumparat prin credit ipotecar cu rate platite din contul fratelui se poate partaja la divort? Imobilul este cumparat inainte de casatorie, dar ratele sunt platite in timpul casatoriei cu banii fratelui sotului virati pe un card care este pe numele sotului. Mai pe scurt fratele ii vireaza din contul sau catre sotul meu banii pentru rata casei. Ce se intampla la divort? Se mai poate partaja sau el vine cu dovada ca ratele au fost platite de frate?
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
Oanamihai82, utilizator
Cel mai recent răspuns: Oanamihai82 , utilizator 10:11, 30 Ianuarie 2018
Nu as merge pe varianta donatiei intre soti, act ce poate fi revocat oricând in timpul casatoriei. In functie de relatiile dintre soti si raportat la intregul lor patrimoniu as cauta alta solutie.

Valeriu Chirita a scris:

Nu as merge pe varianta donatie intre soti, act ce poate fi revocat oricând in timpul casatoriei. In functie de relatiile dintre soti si raportat la intregul lor patrimoniu as cauta alta solutie.

Multumesc pentru raspuns, dvstra ce solutie ati propune? As vrea sa ma pun la adapost in cazul unui eventual divort. Tin sa mentionez ca acesta a fost un act premeditat al fratelui dorind sa protejeze casa si bunurile fata de mine
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
Oanamihai82, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajare bunuri calling calling Buna ziua, in cazul unui divorț bunurile ( imobil ) dobândite înaintea căsătoriei se împart ? ( Căsătoria sa încheiat în anul 2016 ) și nu a ... (vezi toată discuția)
Partaj, intr-o situatie mai putin intalnita cuziamusia cuziamusia In timpul casatoriei, in anul 2006, sotia A da cu titlu de imprumut fratelui sau C suma de 50.000€ (desigur ca din banii comuni cu sotul B), bani cu care ... (vezi toată discuția)
Divort KOZMA TUNDE KOZMA TUNDE SOTUL A AVUT O CASA INAINTE DE CASNICIE,ACEASTA CASA A FOST VANDUTA DUPA CE NE-AM CASATORIT .CU BANII PRIMITI AM CUMPARAT O ALTA CASA IN ALTA LOCALITATE.DACA ... (vezi toată discuția)