avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca nu am cerut deschiderea succesiunii in favoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca nu am cerut deschiderea succesiunii in favoarea fiului meu dar familia tatalui lui (decedat), da, pierde dreptul? A decedat acum 7 ani.

Tatal fiului meu a decedat acum 7 ani iar pana acum nu am facut nici un demers. A pierdut dreptul?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: andreea_r , utilizator 20:27, 28 Ianuarie 2018
Va multumesc mult pentru mesaje si pentru incurajare!

Din pacate, fratele nu a dat fuga imediat dar in parcursul urmatoarelor 12 luni a facut-o dupa cum am inteles de la camera notarilor. Iar eu nu.

Oricum pana nu ajung la un notar unde sa-i explic toate datele, nu pot scoate nici o concluzie.

Va multumesc din nou, o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unchiul si/sau verisorul? koko2010 koko2010 Va rog un raspuns. Cum se face succesiunea in cazul in care decedatul nu mai are ca rude in viata decat 2 persoane aflate in cea de.a patra categorie de ... (vezi toată discuția)
Declaratie acceptare succesiune 1206 1206 Buna ziua, Sotul meu a murit acum 2 luni. Mostenitorii dupa el sunt: eu si fratele lui. Fratele vrea sa renunte la succesiune dar am inteles ca daca o face in ... (vezi toată discuția)
Succesiunea si noul cod civil sorinflorentin sorinflorentin Buna ziua, Este cineva la curent cu noul cod civil? Ma interesează in special despre succesiune in caz de deces. Mulțumesc (vezi toată discuția)