avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Un angajat al mag a schimbat bonul fiscal
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Un angajat al mag a schimbat bonul fiscal

Buna ziua, am fost in jysk sa cumpar o mobila si un angajat mi-a schimbat bonul fiscal fara ca eu sa stiu asta. Bonul pentru acea mobila a fost elimitat la casa ca mai apoi a intervenit agajatul ce ma ajutat sa scot mobila din depozitul lor si a bagat pretextul ca bonul trebuie stampilat la el in birou, toate bune si frumoase pana ce am ajuns acasa si am vazut ca mobila nu corespunde celei pe care am achizitionat-o, am fost inapoi in magazin si caserita mi-a spus ca bonul nu corespunde cu articolul pe care l-am cumparat si nu se poate returna, pe langa toate astea bonul era din Luna a 12-a 2017, eu am cumparat mobila in 24 ian 2018. Ce as putea face?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 16:21, 26 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aici e vorba de o mare neatentie din partea dvs, ca sa nu zic altfel. Puteti depune o reclamatie la Politie si sa solicitati imaginile de pe camerele de supraveghere din magazin, daca acele imagini mai exista. Altfel va fi foarte greu sa dovediti ca aveti dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opc bucuresti nu mai vrea sa rezolve nimic! Costica33 Costica33 Am cumparat acum o luna un produs pe care in utilizare am realizat ca am dat banii degeaba, e necorespunzator total. Am fost la magazin sa-l returnez la citeva ... (vezi toată discuția)
Returnarea produsului neconform si recuperarea banilor. boghea boghea Poate ma ajutati sa-mi recuperez banii dati pe niste huse auto achizitionate prin comanda dintr-un magazin. Am facut comanda in magazin pentru huse ... (vezi toată discuția)