avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pot solicita restituirea banilor?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pot solicita restituirea banilor?

Am cumparat un telefon iar acesta s-a defectat a fost in service apoi iar s-a defectat si l-au inlocuit. Cel nou s-a defectat ai el a foat reparat de vre-o doua ori iar acum ultima data a fost facuta nota de retur. Cei de la magazin nu vor sa recunoasca garantia produsului nou primit din service.... si vreau sa stiu daca pot solicita restituirea banilor tinand cant de numarul mare de drumuri catre service ,sau cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 20:52, 27 Ianuarie 2018
Daca nu vor sa va returneze banii faceti reclamatie la ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. va rog sa ma ajutați. dacă am comandat un produs ... Anamaria16 Anamaria16 Bună ziua. Va rog sa ma ajutați. Dacă am comandat un produs online de pe Souqeshop, iar produsul a venit deteriorat sunt obligata sa plătesc returul? Vreau ... (vezi toată discuția)
Produs nereparat sau inlocuit in termen de 15 zile Mariusmrs89 Mariusmrs89 Buna ziua , ce este de facut in situatia in care un comerciant nu imi repara sau inlocuie produsul defect in termen de 15 zile calendaristice cum scrie in ... (vezi toată discuția)
Garantie inlocuire telefon danypopica danypopica Buna ziua. Am cumparat un telefon de pe un site, iar dupa 10 luni s-a defectat, l-am dus la magazin pentru a fi trimis in garantie, produsul a fost solutionat ... (vezi toată discuția)