Adam Grecu a scris:
Domnule,
Am crezut ca intelegeti limba romana, dar se pare ca nu.
Ati dat un raspuns pe un rand si acela incomplet.
Ce inseamna in opinia dvs.- Admin imobil ...? Explicati, dezvoltati ideea in 3-4 randuri.
Presupun ca admin imobil, inseamna administrator imobile, da?
Nu ma duce capu' cum ati vrea sa colaborati cu un admin imobil, daca nu aveti nicio forma de organizare? Omul acela ar vrea sa incheie un contract de prestari de servicii, ceva de genul acesta. ... admin imobil trebuie platit, cine il plateste? Daca aveti 1-2 proprietari cu mari restante, aceea nu au sa-l plateasca decat dupa un amar de vreme. Dvs. ati vrea sa o faceti pe admin imobil fara sa fiti platit? Ma indoiesc, dar astept opinia dvs.
Maine-poimane se deterioreaza instalatia de canalizare, terasa, fatada - cum procedati cu un nene din bloc care, functie de unde se afla amplasat apartamentul sau, zice, eu nu sunt de acord cu repararea subsolului, a terase, a fatadei? Adica achita cine vrea? Cum contractati o lucrare, la "negru", la "gri" - asa ca sa iasa mai ieftin?
În fine, eu am spus ca aveam de spus, este treaba dvs. ca vreti / nu vreti sa va constituiți într-o as. de proprietari. Solutia propusa de dvs. nu o înțeleg !
Să-mi spună toți cei care activează ca șefi sau administratori și cenzori în Asociațiile de Proprietari, cum mai pot activa legal acolo (să aibă contractele legale), dacă nicio Adunare Generală anuală n-a fost convocată legal,
așa cum zic Instanțele în procesele de Nulitate Absolută a hotărârilor Adunărilor Generale anuale, că există „lipsa consimțământului proprietarilor Asociației respective.”, deoarece șefii Asociației nu au adus ca dovadă semnarea Tabelului Nominal Convocator de către TOȚI proprietarii membri ai Asociației !
În cazul ăsta, fără hotărâri legale ale Adunărilor Generale, cum mai pot exista aceste ilegale persoane juridice, știind că Adunarea Generală este „Organul Suprem” al oricărei Asociații de Proprietari și din motivul convocării ilegale ale acestora, inclusiv contractele acestora (de Mandat, de Muncă, etc.) sunt nule sau anulabile, de fapt și de drept.
În concluzie, aceste false Asociații de Proprietari și-au încălcat scopul statutar și ar trebui de urgență dizolvate sau desființate !