@
flory_mr,
E problema voastră ....
Așa că, mai lăsați-mă cu frustrările voastre de șefi de Asociații....
Trezirea proprietarilor se face cu voia lor, nu cand dai dumneata din clopotel, da?
Cati din cei 500 de proprietari din asociatia dvs., convocati la AG, se prezinta sa asculte un raport al cenzolului, sa aprobe un BVC? Uite-asa, vine unul ca dumneata si dai pe stanga, dai pe dreapta, poate se vor trezi unii, dar asata-i treba, nu se scoala la clopotel!
Nu am nimic impotriva propunerii dvs. de a va constitui asociatii pe blocuri sau scari, insa o sa va loviti de aceeasi indolenta: nu o sa aveti oameni (zic eu sa fie si onesti) care sa candideze pentru functiile de conducere (com. ex. si comisia de cenzori). Si stiti de ce? Daca nu stiti, o sa va povestesc alta data. Daca stiti, este bine...
V-am pus cele doua citate de mai sus, sa respectati pe colegii nostri forumisti. Fiecare vine cu cate un raspuns, o intamplare, o poveste, dar parca la dvs. s-a rasturnat carul cu corupti - prea ne povestiti cate succese ati dobandit pana acumn in instante.
Acum, noua conducere se ocupa la fel cu -
„buzunărirea” lor de către unii tovarăși și tovarășe care știu doar să ne ia indemnizațiile și să ne păgubească și să ne mintă.?
Pai cine i-a ales in aceste functii? Noi de pe forum? Nu cred, asa ca va meritati soarta, de altfel cum am patit toti cei din RO, la nivel macro, da? Nu asa se discuta? Am castigat alegerile, ne-ati ales in mod democratic, asa ca "ciocu" mic si pasu' mare...
Sa fiti sanatosi!