avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pod proprietate comuna indiviza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pod proprietate comuna indiviza

As avea nevoie de un sfat in ceea ce priveste urmatoarea problema: doresc sa mansardez un pod intr-o locuinta tip duplex. Pe actul de proprietate acesta figureaza ca proprietate comuna indiviza a celor doi proprietari: tatal meu si fratele lui. Fratele a decedat acum 10 ani si are doi mostenitori care nu au facut inca succesiunea, unul dintre ei locuind in apartament. Intrebarea mea este ce trebuie facut pentru a obtine dreptul de proprietate asupra podului de la cei doi viitori mostenitori?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 13:00, 19 Octombrie 2009
Daca sunt divergente intre erezi , acestia nu pot uza decat de procedura contencioasa , sesizand judecatoria in a carei raza teritoriala s-a regasit ultimul domiciliu al autorului mostenirii ,in vederea dezbaterii succesiunii si a iesirii din indiviziune.;)
la tatal utilizatoarei ma refeream si eu. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune-truda de zece ani maria24ioana maria24ioana Am si eu o intebare,daca sunteti ababili sa ma ajutati...este vorba despre 2 succesiuni ,a tatalui meu decedat si a bunicului,decedat si el.Acum zece ani ... (vezi toată discuția)
Diviziune calibra_1984 calibra_1984 se poate face diviziunea sau succesiunea daca unul din proprietari este in viata? precizez ca bunica mea vrea sa lase averea doar unchiului meu.bunica are 2 ... (vezi toată discuția)
Mostenire- dorim sa vindem, cum putem proceda? moprea moprea Buna ziua, Tatal meu s-a recasatorit, dupa ce mama mea a murit cand eu aveam 7 ani si fratele meu12 ani. Tatal meu a decedat in anul 2004. Am facut ... (vezi toată discuția)