avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acordul tatălui (absent și dezinteresat) pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acordul tatălui (absent și dezinteresat) pentru schimbarea domiciliului copilului

Am divortat in sentinta mi sa incredintat minorul sa stabilit pensia alimentara ore de vizita flux dar tatal e plecat in anglia nu plateste pensia alimentara nul cauta pe copil nu stim nimic de el.Daca as decide sa plecam din romania am nevoie de acordul lui?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:11, 28 Ianuarie 2018
Când aţi divorţat şi ce scrie în sentinţă?
Am divortat in 22august si sa pronuntat in 31august.Minorul a ramas la mine pe tatal il obliga la pensie alimentara de o patrime din venitul net realizat dar nu mai putin de minim pe economie deoarece suma nu e fixa am ales procentual vizita tatalui e flux dar nu mai stim nimic de el doar atat ca e in anglia.nu ia dat nimic la copil si nu tine legatura cu copilu.In sentinta scrie ca de la data introducerii cererii care e 29.06.2017.este obligat sa deie pensie alimentara minorului dar nimic
Aveti nevoie de acordul lui. Daca nu vi-l da , ajungeti sa cereti in instanta ca aceasta sa suplineasca acordul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma puteti ajuta in legatura cu pensia alimentara? Cotoara Kinga Melinda Cotoara Kinga Melinda In data 29.06.2017 am depus cu sotul divortul de comun acord.Avem un baietel de 11ani.Nu avem bunuri de impartit.In data de 22august am avut proces si nea ... (vezi toată discuția)
Fostul nu a platit pensia alimentara,dar pretinde sa ia copilul pe timpul vacantei.ce fac??? magdutza2010 magdutza2010 Buna seara! In urma divortului pronuntat de mai bn de o jumatate de an,copilul mi-a fost incredintat mie,iar tatal trebuie sa plateasca pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine acordul de a scoate minorul din tara ContSters192085 ContSters192085 Buna ziua , fiul meu are 14 ani si in vara mergem in vacanta in alta tara si fostl meu sot nu vrea sa imi dea acordul la notar ca sa pot scoate minorul din ... (vezi toată discuția)