avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... dobanda fond rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

dobanda fond rulment

La fondul de rulment proprietarii primesc dobanda???
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 09:29, 28 Ianuarie 2018
Nu exista aceasta posibilitate.
Fondul de rulment este gestionat de asociatie, ar insemna ca asociatia sa deschida fiecarui proprietar cont separat.
Multumesc!

Daca stiti care este rolul Fd. de rulment, o sa intelegeti ca acei bani, poate nici nu stau la banca. Apoi mai depinde si de banca. Acum, cu dobanda de la banca s-ar putea ca in scurt timp sa ajungeti datori, adica depui 1000 lei si in cateva luni sa constatati ca in cont mai aveti doar 700-800 lei. Diferenta este luata de banca pentru tot felul de comisioane pe care banca le percepe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de rulment silmarin silmarin Buna ziua,as fi recunoscatoare daca ma puteti ajuta cu un raspuns,sfat...Eu am cumparat un apartament prin programul prima casa,mai exact o mansarda.Suntem ... (vezi toată discuția)
Dobanda la fondul de rulment migaste migaste Am preluat administratia unei asociatii de proprietari de la cineva care a impartit dobanda fondului de rulment pe proprietari, pe motiv ca sunt banii ... (vezi toată discuția)
Fond de penalizari. ceau ceau Dupa parerea moderatorilor chieltuielile ocazionate cu: taxa gestiune cont bancar, comisioanele banci la depunere in contul bancar, taxele ocazionate cu OP ... (vezi toată discuția)