avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț în lipsa acordului unuia dintre soți
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț în lipsa acordului unuia dintre soți

Daca sotia la divorț, numi acorda divortul, mai pot divorta, am copil minor si este la mine, A părăsit domiciliul acum 5 ani, si sa măritat, cu un alt bărbat, (concubinaj,)
Buna ziua,
Nu aveti nevoie de acordul sotiei ca sa puteti divorta.
In acest caz, divortul se va pronunta numai de catre o instanta judecatoreasca.
Depuneti o cerere in acest sens la judecatoria in circumscriptia careia se afla ultimul domiciliu comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu un copil minor sorin77 sorin77 reformulez intrebarea pentru ca nu am formulat-o corect.Suntem rezidenti in Italia,sotia a deschis procesul in Romania dar a declarat ca noi am fi intorsi in ... (vezi toată discuția)
Divort rapid catalina1276 catalina1276 Pot sa ma adresez instantei de judecatorie din orasul unde lucrez (care este diferita de cea de domiciliu)? Pot divorta si fara avocat? Ar putea fi in divort ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul partilor cu un copil minor cino cino Buna ziua, Suntem casatoriti de 7 ani si avem un minor in varsta de 6 ani. Suntem despartiti de cativa ani, desi am trecut prin multe incercari de impacare. ... (vezi toată discuția)