avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Corespondența prin e-mail poate întrerupe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Corespondența prin e-mail poate întrerupe prescripția? Am răspuns în acest mod unor recuperatori de creanțe

Buna ziua. Transmiterea unor adrese pe email catre recupetatori de debite prin care am specificat ca dreptul de a solicita executarea silita este prescris, poate fi consederata recunoastere a datoriei si implicit sa intrerupa prescriptia. Va rog sa ma lamuriti.
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: office_log , utilizator 21:45, 30 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
gi-jane2 a scris:

debitorul mai traieste,

si le trimite mailuri!! :))
Ce inseamna diligente in dosarul de executare?

Company Advising a scris:

Nu. Nu este recunoastere a datoriei. Totusi, exista si posibilitatea ca ei sa continue executarea silita inceputa. Depinde daca executorul si creditorul au mai facut diligente in dosarul de executare.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intelept este sa nu le raspundeti pt ca sa nu va bata cu propriile arme , oricum o sa va actioneze in instanta si atunci veti avea posibilitatea sa va aparati, dar atentie foarte mare cum formulati raspunsul la intampinare sau la o eventuala contestatie la executare. Daca suma e destul de importanta, va recomand sa va angajati un avocat de nadejde pt ca e posibil sa dati peste un jude care.l incanta mai mult sa converseze in temeiul legii si de amorul artei si al profesionalismului cu adversarul , decat cu dv, cea in inferioritate.
E doar o parere personala ,emisa in cunostinta de cauza. Se vor folosi de toate tertitpurile pt a nu va scapa din 'maini ' , pana si stramutarea dosarului o vor solicita.
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
office_log, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune credit biancca biancca Buna ziua. As dori niste lamuriri legate de cesiunea de credit. In 2014 a fost cesionat creditul de catre Kruk in favoarea Secapital apoi in 2017 a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita romeo_sms romeo_sms buna ziua, mama a facut un credit in data de 28.02.2006 un credit de nevoi personale cu rate lunare pe 5 ani.am inteles ca in ziua de azi contractele de nevoi ... (vezi toată discuția)
Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante turgon turgon Buna ziua tuturor! Ca si altii, am facut o greseala tinereasca si nu mi-am platit o factura Connex. Asta se intampla acum 5 ani, cand nu aveam proprietati. ... (vezi toată discuția)