avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PLATA LIFTULUI LA BLOC
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PLATA LIFTULUI LA BLOC

Locuiesc in bloc de 5 etaj. cu ap. si la demisol. Avem lift de la part. pana la etj. 5.Cum se plateste lșiftul la acest bloc. Va multumesc anticipat pt. raspuns.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 15:27, 28 Ianuarie 2018
plata liftului are doua componente: service se plateste dupa cota parte indiviza si e suportata de catre toti locatarii. Utilizarea lui, respectiv energia electrica, se plateste dupa numarul de persoane, Cei care stau la parter si mezanin pot solicita scutirea doar de la utilizarea liftului. Aceasta scutire se aproba sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata lift KLTM KLTM Liftul se plateste in functie de numarul de persoane sau de suprafata apartamentului? (vezi toată discuția)
Legea lifturilor ianniglx ianniglx Cea mai stupida lege din cate exista in romania legea privind lifturile: este normal sa platesti intretinere lift atata vreme cat stai la parter sau demisol ... (vezi toată discuția)
Stau la bloc vreau sa stiu daca parterul si etj.1 platesc liftul? ... RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Stau la bloc vreau sa stiu daca parterul si etj.1 platesc liftul? La noi in bloc nu se plateste. Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)