avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ora de liniste la bloc ?!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ora de liniste la bloc ?!

Buna,
Intr-o dupa masa ma trezesc cu niste agenti de la politia locala la usa, s-au prezentat, apoi m-au legitimat..Un vecin a depus plangere ca ascult muzica prea tare si s-a simtit lezat personajul !
Mentionez ca erau orele 17-17.30, din cate stiu eu nu am incalcat legea 61/1991 !
Pot fi amendat, sanctionat contraventional fara un temei legal ???
Pot da in judecata acei agenti pentru abuz in servicu daca revin cu o amenda fabricata fara temei legal ???
Cel mai recent răspuns: ContSters312241 , utilizator 20:33, 31 Ianuarie 2018
Articolul 2, pct.25 al legii 61/1991 se interpreteaza separat de art.2 pct.26 sau este complementar ?
Oare nu se gaseste nimeni avizat/acreditat care sa-mi dea un raspuns ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelămurire amendă legea 61 abe_eugen8920 abe_eugen8920 Am o întrebare dacă mă poate ajuta cineva. După ce am ieşit de la muncă, am fost acasă la un coelg de muncă unde am petrecut câteva ore. Pe la ora ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala pentru tulburarea fara drept a linistii publice calinhaiduc calinhaiduc Buna ziua. Am o mica intrebare. Aseara, au venit niste colegii (4 la numar) de la facultate la mine la cateva pahare de vin, de precizat ca toti suntem ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda contraventionala pentru tulburarea linistii publice cristina227 cristina227 Buna ziua, Am primit o amenda pentru tulburarea linistii publice pentru ca am fost la un amic acasa care a dat muzica tare. Adevarul e ca nici nu voiam sa fiu ... (vezi toată discuția)