avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort si partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort si partaj

Buna seara am intenția sa divortezi dar am cu sotul meu garsonieră cumpărată împreună suntem amândoi proprietari de câteva săptămâni ă început sami lipsească bunurile din casa el vrea sa plece in alta tara ce se intampla dak este sa fie plecat cu procesul de partaj va multumesc
Va fi citat cu respectarea dispozițiilor procedurale referitoare la persoana cu domiciliul în străinătate sau cu domiciliul necunoscut,iar procesul odată demarat va merge mai departe.
Ar putea câștiga el proprietatea
Trebuie sa initiati procedura divortului si a impartelii.

Partajul poate fi cerut oricand, de regula, dupa divort.

Instanta de judecata are in vedere criteriile generale , in procesul de partaj: cotele-parti din dreptul de proprietate, situatia locativa a fiecaruia, sumele de bani investite la plata pretului, investitiile efectuate, natura bunului.

Ceea ce caracterizeaza proprietatea devalmasa este faptul ca niciunul dintre soti nu are individualizata cota-parte din dreptul de proprietate.

Aceasta va fi individualizata prin imparteala.

Sotul dvs va fi legal citate, la ultima adresa, conform buletinul,si prin publicitate, daca instanta aprecieaza, putand fi instituit un curator, care sa ii reprezinte interesele, anume un avocat din oficiu.

Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire valyg valyg La o casa mostenita in timpul casatoriei,in cazul unui divort,sotia ce drepturi are? (vezi toată discuția)
Partaj jalaboi11 jalaboi11 Buna ziua! O ruda este divorțată și în urma unui proces de protecție fost dată afară din casă. Menționez că nu are partajul. După 2 luni se va ... (vezi toată discuția)
Posibil partaj ContSters419284 ContSters419284 buna ziua, Ma poate sfatui cineva cu privire la o prblema de partaj? am divortat dar nu am facut partajul iar fosta sotie a vandut autovehiculul pe care l-am ... (vezi toată discuția)