avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de ipoteca!!!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de ipoteca!!!

In prezent avem un client care inregistreaza un sold debitor de peste 240000 ron, in baza unui contract de vanzare-cumparare bunuri consumabile, ca urmare a depasirilor la plata am solicitat o garantie.
Clientul doreste sa garanteze debitul cu un apartament.
Care sunt pasii??
Cheltuielile generate de acestea se suporta de debitor, nu?
Imi poate trimite cineva un model de contract de ipoteca pe ionescu.carina@yahoo.com.
Cum se inscrie ipoteca in cartea funciara?
Cel mai recent răspuns: Av. Marian Bîrlădeanu , Avocat 12:34, 19 Octombrie 2009
Mergeti la notar si intocmiti in forma autentica un contract de garantie, constituind ipoteca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipotecare imobil loremaria loremaria Se poate ca un s.r.l. sa ceara unui client printr-un contract de v-c , ipotecarea unui imobil ca si garantie de plata? Multumesc. (vezi toată discuția)
Rangul sau statu? AMF2010 AMF2010 Buna ziua, Daca in cf-ul unui imobil - apartament, am inscris o ipoteca-garantie reala imobiliara, (i-am imprumutat debitorului pers. fizica. o suma de ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca bcr vedea1 vedea1 Buna ziua ! In urma achitarii integrale a unui credit ipotecar de la BCR am solicitat la banca radierea ipotecii care a constituit garantia creditului . De ... (vezi toată discuția)