Cornel Vasile a scris:
Si noi va raspundem cu toata seriozitatea .. aici nu se pot da sfaturi de cum sa fraudam legea ... in mesajele anterioare vi s-au dat raspunsuri bazate pe texte de lege , inclusiv sa intrebati la Adm. Financiara pentru a vi se spuen ce pasi trebuie sa urmati in situatia dvs.
Domnule Vasile, imi cer scuze daca intrebarile mele v-au lasat o impresie gresita sau daca am zis ceva jignitor la adresa dvs. sa a altcuiva! (Poate exprimarea mea este deficitara - desi am incercat sa fiu cat mai clara).
EU NU AM CERUT SFATURI DESPRE CUM SA FRAUDEZ LEGEA!!! Daca as fi dorit sa fraudez legea, ... nu mai puneam intrebarea, caci era foarte simplu sa o fac. (Sa fim seriosi: daca o prietena imi da bani, cine altcineva in afara de mine si prietena respectiva va stii acest lucru?)
Si, oricum, situatia era ipotetica ... (Am intalnit-o la un moment dat, nu i-am dat curs - pt. ca nu am putut in acel moment, dar ... mi-am dat seama ca m-as putea reintalni cu aceeasi situatie in viitor si m-am gandit sa ma interesez din timp.)
Nu cred ca este o ilegalitate sa lucrezi si sa fi platit pt. munca depusa, nu? Intrebarea era pt. o situatie particulara in legatura cu care chiar nu stiu cum ar trebui sa procedez.
Referitor la raspunsurile primite:
- Nu cred ca mi s-a dat niciun raspuns bazat pe texte de lege (sau cel putin eu nu vad acele texte de lege?) Recunosc ca eu sunt cam pe din-afara in ceea ce priveste legislatia in acest domeniu, deci ... poate nu am inteles ...
- Sugestia de a merge la ANAF nu ma ajuta. M-am gandit si eu la ea si ... in cazul in care voi fi pusa in situatie, probabil ca voi merge sa intreb, insa ... ideea cu acest site cred ca este sa pui o intrebare si sa vezi daca poti afla un raspuns care sa te ajute (sa pierzi mai putin timp umbland in colo si in coace). Asa ca ... am zis sa intreb ....
- Multumesc tuturor care si-au luat din timp sa imi raspunda atat cat s-au priceput. (Sunt constienta ca pe acest site nu este obligatoriu sa primesc raspunsuri si, daca le primesc, nu este obligatoriu sa fie cele corecte, dar ... am incercat. Sper ca nu va suparati ca am facut acest lucru ...)
Multumesc inca o data si o zi frumoasa tuturor! Iar daca altcineva crede ca ar putea aduce completari sau un raspuns mai ok, ... de asemenea ii multumesc! :)