avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Bună seara! Am cumpărat un apartament prin licitație, am așteptat 30de zile ca proprietarul sa facă, contestație (nu a făcut). Am înscris apartamentul la CF.Apoi executorul mi-a spus ca totul e ok și ca pot sa ma duc sa cer cheia de la proprietar. Am fost acolo și în apartament era o ruda de-a proprietarului. Le-am dat termen 2 săptămâni sa elibereze, dar se pare ca nu vor. (la asociație nu figurează nici o persoană). Va rog frumos! puteți sa îmi spuneți ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: lala21 , utilizator 21:57, 29 Ianuarie 2018
Buna seara,

Evacuatii din apartament.
Va mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita anabenga anabenga Buna ziua, am o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: am cumparat un apartament in urma unei licitatii. Am achitat suma de bani, am inregistrat ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie dupa adjudecare imobil nicolae80 nicolae80 Buna ziua, As dori,daca se poate, sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: am dobandit prin licitatie un apartament de la o banca ce a executat silit ... (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament scos la licitatie - riscuri ? Desire1983 Desire1983 Buna ziua, Sunt interesata sa cumpar un apartament scos la licitatie de catre o banca. A fost scos la licitatie in nenumarate randuri, iar pretul a tot ... (vezi toată discuția)