Buna ziua! Daca soțul vrea sa vanda apart al cărui coproprietari suntem si eu nu vreau sa vând fiindcă nu am unde sa ma duc ce variante as avea in justiție? Menționez ca suntem recent divorțați.
Bună dimineața. În cazul în care nu vă înțelegeți veți ajunge să vă judecați, instanța fiind cea care va decide soarta apartamentului. Variantele ar fi să rămâneți dvs. cu apartamentul, plătind soțului contravaloarea cotei sale din imobil, sa rămână dânsul cu apartamentul plătindu-vă contravaloarea cotei dvs., sau să fie vândut și să vă împărțiți banii. Cel mai potrivit ar fi să ajungeți la o înțelegere reciproc convenabilă.
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu prea sunt variante care sa va convina dvs, dar va trebui sa acceptati raul cel mai mic asa cum il vedeti dvs. Daca ajungeti in instanta , cheltuielile sunt mari, veti suporta si cheltuieli de judecata daca pierdeti procesul.
Nu e indicat sa cereti sa vi se atribuie casa daca nu puteti sa il despagubiti pe sot, se ajunge la executare silita si ramaneti si fara casa si fara bani.
Daca nici unul nu poate plati sulta celuilalt, vindeti-l, impartiti banii si luati-va ceva mai modest.
Partaj
jhoyn28i
am divortat si am zis gata vreau sa-mi iau viata cat mai repede de la capat departe singursi am decis sa bag partaj dar nu vreau sa cad la nici o ... (vezi toată discuția)