avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot cumpara o casa evaluata la un pret mai mare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot cumpara o casa evaluata la un pret mai mare

Pot cumpara un apartament evaluat la un pret mai mare dar dupa ce am discutat cu vanzatorul o lasa la un pret mai mic?Pot depune acte la prima casa si sa cumpar apartamentul la pretul negociat cu cumparatorul cu toate ca apartamentul a fost evaluat la un pret mai mare?
Cel mai recent răspuns: alinaerik , utilizator 14:13, 30 Ianuarie 2018
Deci mie vanzatorul vrea sa imi dea apartamentul la 40000 si daca ma duc la banca cu o cerere de credit pentru prima casa de 40000 o sa trimita evaluatorul sa evalueze apartamentul,daca aceste o evalueaza la suma de 60000 intrebarea mea era daca eu pot sa o cumpar la 40000 de mii din prima nu sa ma duc cu o alta suma prima data si pe urma sa ii dau mai putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract prima casa si recuperare avans florin_pch florin_pch Buna ziua, doresc sa achizitionez un apartament in Bucuresti prin programul Prima Casa. Vreau sa intreb daca in situatia in care ma inteleg cu proprietarul ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui imobil asupra caruia exista o ipoteca za_raptor za_raptor Buna ziua, Am gasit un imobil pe care vreau sa-l cumpar prin programul Prima Casa si care indeplineste toate criteriile pe care le aveam pentru ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasi de urmat la cumpararea unui apartament? dupa găsirea ... nicu940503 nicu940503 Care sunt pasi de urmat la cumpararea unui apartament? Dupa găsirea proprietăți dorite si negocierea cu proprietaul ei, la notar se face un ante contract ... (vezi toată discuția)