avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum scap de o masina inregistrata fiscal cu act fals
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum scap de o masina inregistrata fiscal cu act fals

Buna ziua, in decembrie 2016 am primit instiintare de la primaria de care apartin cum ca am achizitionat un auto AUDI A4 in sepembrie 2014 si ca urmare am debit la impozit 2200 ron. Am cerut lamuriri si mi s-a spus ca au adresa de la alta primarie tot din judet, care au sesizat La cererea mea mi s-a dat o copie dupa actul de vanzare-cump si culmea era numele neu, serie CI dar semnatura falsa. Imediat in ianuarie 2017 am facut reclamatie la politie pt fals si uz de fals in speranta ca totul se va rezolva. Acum sunt in 2018 datoria la impozit a crescut la peste 4000 ron politia nu a rezolvat inca nimic iar eu nu imi pot plati imozitele adevarate pt ca se cumuleaza tot. Specific ca persoana care a facut actul de v-c s-a prezentat la primaria lui dupa 2 ani (2016) urmare a unei adrese de la primaria proprietarului de drept a masinii. Pe scurt persoana a cumparat masina, nu a inmatriculat-o, nu a inregistrat-o nici macar fiscal dar a facut acel act de v-c pe numele lui. Ce pot face?Am inteles ca un intermediar cumparator nu poate face act de v-c pe numele lui decat daca e inregistrat fiscal, e adevarat?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 13:51, 30 Ianuarie 2018
Aduceți la cunoștință Ditl faptul că ați formulat plângere penală. In eventualitatea unei executări silite să puteți contesta executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema certificat fiscal ! neagu11 neagu11 Buna ziua ! Recent am cumparat o masina de la un intermediar care acum nu imi poate da certificatul fiscal necesar pentru a o inmatricula pe numele mamei . ... (vezi toată discuția)
Se poate intabula o magazie daca nu a fost trecuta in actele de vanzare cumparare? iuliana_reky iuliana_reky Buna ziua, In anul 1973 in contractul de vanzare cumparare a fost omisa din greseala o magazie. Se plateste impozit pe casa si aceasta magazie la Taxe si ... (vezi toată discuția)
Fiscal fals cumparare masina ionutmmm ionutmmm de cateva saptamani m-am bagat singur intr-o mare belea,am cumparat o masina de la un intermediar care mi-a dat toate actele masinii si fiscalul pe numele ... (vezi toată discuția)