avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis auto [ URGENT VA ROG ]
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis auto [ URGENT VA ROG ]

Buna ziua,
Am permisul de conducere anulat,Am depus dosarul pentru redobandire la permise auto,si mi-au zis sa vin dupa 10 zile lucratoare dupa raspuns.
Maine trebuie sa merg dupa permis,dar ieri am pierdut buletinul.
Intrebarea mea este: Pot sa merg acolo cu o copie?Imi trebuie numaidecat buletinul pentru a imi da raspunsul?
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
gaabytzu, utilizator
Cel mai recent răspuns: gaabytzu , utilizator 16:47, 30 Ianuarie 2018
UP?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis de conducere marcyz marcyz Buna ziua! Am o intrebare cu privire la ridicarea permisului de conducere suspendat in urma unui accident rutier, soldat cu victima (mentionez ca accidentul ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am permisul de conducere anulat din 2016 in urma unei ... Mihai pnp Mihai pnp Buna ziua! Am permisul de conducere anulat din 2016 in urma unei condamnari de 2 ani si 6 luni cu executare, la care mi-a fost data si o pedeapsa complementara ... (vezi toată discuția)