avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre siguranta copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre siguranta copilului

Sunt o mama divortata cu un copil de 2 ani fiind in custodie comuna,si sta la mine.....As dori sa stiu cum as putea sa obtin custodia exclusiva,ca sa pot sa il supraveghez in perioada intalnirii dintre copil si tata,pentru siguranta,fara sa doarma la ei?Pentru ca amanta fostului meu are doi copii din casatorie anterioara,nu isi iubeste deloc pe cei doi copii a ei,este o mama iresponsabila,si ii vorbeste agresiv verbal,ii lasa infometati...si mi-e f teama sa nu ii faca rau si copilului meu,fiind atat de mic si nu se poate apara de ea,de cate ori merge in vizita la ei acasa,el fiind prea mic ,nu imi poate spune cum se comporta ei cu copilul meu...desi nu am dovezi...pana si fostul meu este tot iresponsabil ca si ea,si nu face nimic ,fiind indiferent...
Cel mai recent răspuns: Iustina2 , utilizator 13:55, 5 Martie 2018
Nu va trebuie custodie exclusivă.
E vorba de program de vizita in prezenta mamei.
E bine să aveți avocat la proces.
Este indicat sa va informati foarte bine daca deschide el proces.
Cam scurt mi-ai raspuns si fara detalii...
Dar cum sa dovedesc ca amanta lui este o iresponsabila...
La custodie comuna , judecatorul a fost f nedrept ,am avut dovezii clare,si nu mi-a dat mie acordul sa il pot supraveghea,fara niciun program de vizita in prezenta mamei,doar atat a stabilit programul de vizita pt tatal copilului...adica sa il ia la el acasa de sambata de la 11 pana duminica la 18...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot schimba custodia comuna poterasu poterasu Buna seara, am o fetita de 5 ani jumate si o cresc singura de la 3 ani. La divort judecatoarea ne-a oferit custodie comuna dar el a plecat in strainatate si a ... (vezi toată discuția)
Infidelitate și abandon de familie. poate scăpa soția de plata pensiei de întreținere pentru copii dacă dă declarație că renunță la ei? Claudiu z Claudiu z Sotia m-a inselat un an de zile iar acum nu doarme acasa langa copii vine acasa de la servici doar pt cateva ore. In plus ma amenintari CA va pune oameni in ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor cand autoritatea parinteasca se exercita in comun Cornel_Dima Cornel_Dima Buna ziua, Incep istorioara mea si sper sa abia cineva rabdarea sa citeasca si puterea sa inteleaga si bineinteles, sa ma ajute. Am doua fetite minore, cea ... (vezi toată discuția)