avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara si program de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara si program de vizita

In afara de pensia alimentara instanta imi poate impune program de vizita cerut de mama minorului la domiciliul acesteia sau al meu daca eu nu doresc acest lucru?
Cel mai recent răspuns: sorin1609 , utilizator 13:04, 16 Februarie 2018
La cerere, in caz de neintelegere intre parinti, instanta de tutela decide cu privire la modalitatile de exercitare a dreptului de a avea legaturi personale cu copilul, in privinta parintelui separat de acesta. Dvs. aveti posibilitatea de a nu fi de acord cu programul de vizita cerut de mama copilului, solicitand instantei, printr-o cerere proprie, sa decida in sensul manierei propuse de dvs. in legatura cu exercitarea acestui drept.
In general am constatat ca instantele au acest obicei pe principiul ca mama stie mai bine. Asa ca sa fiti pregatit si de o asemenea solutie, chiar daca dvs cereti un alt program.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@ againstPAS: Unde dai şi unde crapă! Omul spune că NU VREA program de vizită , acum acuzaţi mama că doreşte ca tata să-şi viziteze copilul?
Domnule Sorin 1609, chiar dacă instanţa stabileşte un program de relaţii, dvs. nu sunteţi obligat să-i daţi curs, este doar un drept pe care dacă vreţi, îl exercitaţi, dacă nu, atunci NU.
Eu inteleg ca domnul nu ar vrea program de vizita la domiciliul mamei sau al dansului, nu deloc.
Nu. Nu doresc program de vizita nici la domiciliul mamei nici al meu.
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2018
sorin1609, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate parinteasca in comun anka564 anka564 Am divortat iar sentinta civila spune ca ambii parinti exercita autoritatea parinteasca in comun. Nu s-a stabilit nici un program de vizita..nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului copilului la schimbarea domiciliului parintelui rezident redspike redspike Recasatoria poate fi un motiv intemeiat in fata instantei in vederea schimbarii domiciliului copilului in conditiile in care mama copilului este divortata si ... (vezi toată discuția)
Drept vizita minor mclaudiu1 mclaudiu1 stabilirea dreptului la vizita minor este similara cu custodia minorului? (vezi toată discuția)