avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot sa dau in adopție un nou nascut din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot sa dau in adopție un nou nascut din maternitate?

Buna am 20 de ani din județul buzău si peste 2 luni trebuie sa nasc doresc sa il dau spre adopție nu ii pot oferi o viata buna tatăl copilului ma parasit cand eram in sarcinata in 2 luni nu am vrut să fac avort,caut o familie buna pentru a adopta copilul
Cel mai recent răspuns: Mirelaelena06 , utilizator 19:32, 10 Iunie 2018
Buna, ți-am lăsat mesaj pe email

Mariaionelasymy191@gmail.com a scris:

Buna am 20 de ani din județul buzău si peste 2 luni trebuie sa nasc doresc sa il dau spre adopție nu ii pot oferi o viata buna tatăl copilului ma parasit cand eram in sarcinata in 2 luni nu am vrut să fac avort,caut o familie buna pentru a adopta copilul

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună, mai este valabil anunțul? Ți-am lăsat mesaj în privat. Sunt intesesata sa adopt copilul. Te rog contactează-mă! M1r3lush.elena@gmail.com sau 0756958217

Mirelaelena06 a scris:

Buna, ți-am lăsat mesaj pe email

Mariaionelasymy191@gmail.com a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa adopt un copil Mirelaelena06 Mirelaelena06 Buna Sunt o fata de 29 de ani căsătorită de 7 ani și am trecut prin foarte multe încercări împreuna cu soțul sa avem un copil. Ambii avem probleme de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului bogdaner bogdaner Avand in vedere OUG anuntata de premierul Emil Boc, as dori o lamurire cu privire la concediul de crestere a copilului, si anume: doar mamele aflate in plata ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil de catre tata bubu4byta bubu4byta Buna ziua! Am un copil de 5 luni nascut in Anglia ! Tatal este cetatean roman. Cu 5 luni inainte de a se naste copilul ne am despartit . Iar la ultima ... (vezi toată discuția)