avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Publicarea fotografiilor macabre
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Publicarea fotografiilor macabre

E legal ca un ziar sa posteze fotografii cu o persoana decedata intr-un accident de masina?Fotografia de care vorbesc nu e cenzurata iar ziarul a postat-o desi fotografia e macabra.Barbatul e strivit si plin de sange...Se poate publica asa ceva?Mai ales fara acordul familiei?
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
Eblis123, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa parerea mea ar fi necesar acordul familiei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pare o incalcare a drepturilor nepatrimonale ocrotite de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - pliant referndum Madalina1000 Madalina1000 Am fotografiat un pliant pro-referendum familia tradiționala și l-am postat pe site-ul Wikipedia Commons. A fost propus pentru ștergere pe motiv că în ... (vezi toată discuția)
Prejudicii de imagine aduse de un ziar online. ce pot face ? andreiunicat andreiunicat Buna ziua, Acum cateva zile am avut un accident la fata locului sau facut poze si un ziar online a postat pozele cu NR meu de inmatriculare (fara sa imi ... (vezi toată discuția)
Publicare pe un site de socializare a fotografiei cartii de identitate tarkan tarkan Am intalnit urmatoarea situatie foarte ciudata. O persoana de pe un site de socializare foarte cunoscut, a postat un anunt prin care eram \\"invitati\\" sa ... (vezi toată discuția)