avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont card salariu indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont card salariu indemnizatie crestere copil

Am primit mesaj de la banca la care imi incasez salariul ca mi s-a pus poprire pe cont de catre executor ANAF. Am fost la ANAF sa aflu de ce si mi s-a spus ca am primit venituri necuvenite din indemnizatie crestere copil, atat la primul copil cat si la al doilea adica acum 5 respectiv 3 ani. Nu am fost instiintata in prealabil. Au voie sa faca acest lucru, cu ce sunt eu de vina ca mi-au dat bani mai multi? Nu am verificat daca asa este dar banuiesc ca da. Au voie sa-si retraga suma integral din salariu?
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
Casanoua17, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 14:25, 31 Ianuarie 2018
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont indemnizație, alocație și cont card de credit fără înștiințare DDADDA DDADDA Buna ziua, Sotiei mele i-au fost blocate conturile pentru o datorie de 400 ron, care reprezinta o amenda RATB din 2005 si una rutiera din 2010. Problema ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu blocare conturi jbertinik jbertinik Buna seara, Am avut o descoperire de cont, la un card de salarii in baza unui contract de PFA, in anul 2010. Am platit de fiecare data suma necesara, dar in ... (vezi toată discuția)
Poprire indemnizatia crestere copil marinaopet13 marinaopet13 Buna ziua! Sunt o viitoare mamica si am o mare nelamurire. in momentul de fata am o poprire pe 30% din salariu pentru neplata unei rate la banci. In luna ... (vezi toată discuția)