avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Decizie de impunere pentru sume datorate de o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Decizie de impunere pentru sume datorate de o societate comercială. Cum să dovedesc că n-am nicio legătură cu acea firmă?

Bună dimineața,

Am primit o decizie de impunere emisă de primăria unei comune care se află la cca 15 km de locuința mea. Sunt somată să plătesc o sumă consistentă pentru un teren intravilan, pentru o clădire, cât și pentru niște taxe de reclame în condițiile în care eu sunt angajata unei companii și pe nume am doar locuința în care trăiesc și, desigur, nu am nicio firmă!

Am vorbit cu cei care au emis această decizie de impunere, cei de acolo spunându-mi că la adresa mea ar exista o firmă! Nu am dat acceptul nimănui pentru a-și deschide vreo firmă.

Cu respect vă întreb: Ce ar trebui să fac pentru a nu mă trezi cu vreo poprire pe salariu sau cu vreo executare silită! Sau cui trebuie să dovedesc faptul că nu am nicio firmă pe nume?! Vă mulțumesc.

Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
ethel, utilizator
Cel mai recent răspuns: ethel , utilizator 12:14, 27 Februarie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aflati informatiile despre asa zisa firma si mergeti la registul comertului sa solicitati un certificat constatator si s aflati astfe cine sunt asociatii si um de s-a ajuns sa figureze adresa dumneavoastra ca un sediu sau punct de lucru al acelei firme.
Vă mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda la finante betmeniul betmeniul Daca cineva pe care l-am luat in spatiu (facut buletin) nu-si plateste amenzile, ma umfla pe mine la impozit? Voi avea probleme cand va trebui sa-mi platesc ... (vezi toată discuția)
Sediu social locuinta buna seara! am si eu o problema mai complicata. ... Mz11 Mz11 SEDIU SOCIAL LOCUINTA Buna seara! Am si eu o problema mai complicata. Din anul 1991 tatal meu are o firma cu sediul social la locuinta parintilor sai. Pe ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe a doua casa zuchini zuchini Am in proprietate doua cladiri,a doua cladire e inchiriata in intregime unei firme ca sediu de firma in baza unui contract de inchiriere incheiat in forma ... (vezi toată discuția)