avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate tichete de vacanta- termen de valabilitate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

tichete de vacanta- termen de valabilitate

Buna ziua! Am primit anul trecut tichete de vacanta care au ca perioada de valabilitate scrisa 04/2017-04/2018. Voiam sa stiu daca aceste tichete sunt sunt valabile toata luna aprilie 2018? M-am cazat la un hotel in periada 03.03- 05.03 si mi s-a spus ca iau in seama tichetele cu o luna in urma expirarii.
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: monyicutza , utilizator 09:15, 1 Februarie 2018
In mod normal, tichetele de vacanta pot fi utilizate pana la sfarsitul lui aprilie 2018 daca au valabilitatea mentionata de dvs.
Hotelierii le stiu pe ale lor, legate probabil de perioada de decontare.
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont cazare la hotel de 4* alexandru andra alexandru andra Daca merg la un curs de pregatire profesional organizat de catre o societate si respectivul curs este cu cazare la un hotel de 4*, institutia imi poate deconta ... (vezi toată discuția)
Taxa hoteliera interpretari cazaremamaiaconstanta cazaremamaiaconstanta Am si eu nevoie de un sfat daca se poate. Eu pentru apartamentele ce le inchiriez in regim hotelier am urmatoarea situatie a din 2006 de cind am demarat ... (vezi toată discuția)