avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act Aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act Aditional

Se poate face acum ( 31.01.2018 ) un act ad. prin care sa se modifice un salariu majorat la sfarsitul lunii decembrie ? Practic angajatul l a convins pe patron ca merita niste bani in plus . Dar .. se poate cu 01.01.2018 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 31 Ianuarie 2018
Orice modificare a unuia dintre elementele prevazute la alin. (3) al art.17 C.mun. in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, anterior producerii modificarii, cu exceptia situatiilor in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege sau in contractul colectiv de munca aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional cim luminita29 luminita29 Buna seara, Vreau sa modific un salariu dar incepand cu 01.03. Pot face actul aditional datat din 11.03 dar cu specificatia ca incepand cu 01.03 se modifica ... (vezi toată discuția)
Salariatii care au refuzat semnarea actului aditional de majorare a salariului brut s-au razgandit. cum procedez? Amedeea2005 Amedeea2005 SPETA: O parte din salariati au refuzat semnarea actului aditional la CIM de majorare a salariului brut in contextul transferarii contributiilor CAS și CASS ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! exemplu: am un conducător auto profesionist care ... Aue10 Aue10 Bună ziua! exemplu: am un conducător auto profesionist care momentan lucrează la cisternă însă nu mai pot să l trimit la muncă acolo (deși asta nu ... (vezi toată discuția)