avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere puncte de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere puncte de lucru

Doresc sa inchid 2 puncte de lucru.

Pot face o singura decizie a asociatului unic in care sa le mentionez pe amandoua? sau trebuie facuta cate o decizie ,respectiv cate un dosar pt fiecare punct in parte?
Daca trebuie sa fac doua decizii,le numerotez decizi nr 1 si respectiv decizia nr 2 ?

Mentionez ca punctele de lucru sunt in sectoare diferita.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
stanculescugeorge, utilizator
Cel mai recent răspuns: stanculescugeorge , utilizator 21:44, 31 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
SE face o singura decizie (cu o singura cerere) in care inserati toate modificarile pe care doriti sa le faceti la societate: mandat administratori, sediu, denumire, deschidere puncte de lucru si inchidere altele (dupa caz).
perfect multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari societate comersiala sorincapitanescu sorincapitanescu Sunt asociat unic intr-o societate comerciala La Reg Com trebuie sa modific sediul social, sa mentionez inchiderea unui punct de lucru desfiintat si sa ... (vezi toată discuția)
Completarea facturilor cabinetdepsihologie cabinetdepsihologie Am si eu o nelamurire legata de completarea facturilor. Utilizez formulare tipizate pe care le completez de mana. Am doua locuri din care emit facturi: la ... (vezi toată discuția)
Aga si anexa la monitor lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va deranjez cu 2 intrebari: 1/ Am depus acte la Registrul Comertului pentru prelungire mandat administrator si prelungire punct de lucru. Mi-a ... (vezi toată discuția)