avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... abuzuri repetate primar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

abuzuri repetate primar

De cele mai multe ori, primarul sfideaza Consiliul Local, neducand la indeplinire hotararile acestuia.Desi data sedintelor ordinare de C.L sunt stabilite din timp.prin hotarare de C.L,primarul schimba data acestora dupa bunul plac,fara nici o justificare.La ce instanta ne putem adresa,tinand cont de faptul ca desi Prefectura sesizata de mai multe ori,nu a luat nici omasura?
Cel mai recent răspuns: Cristina Pielmus , Avocat 19:53, 19 Octombrie 2009
Tribunalul in a carui raza teritoriala se afla primaria in discutie, Sectia Contencios Administrativ, conform Legii nr. 554/2004 a contenciosului administrativ.
Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2009
Cristina Pielmus , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crere adresata consiliul local dar la care nu am primit nici un raspuns ! desprelegi desprelegi Am inaintat din oficiu o cererecatre consiliul local , dar acesta nu a fost aprobata si de catre primar iar prin urmare cereneanua fost dezbatuta in ... (vezi toată discuția)
Mandat consilier gheorghe50 gheorghe50 Am citit aspectele legate de legea 393-2004 art 9 . Intrebarea mea este : ce se intampla daca consiliul local nu aproba proiectul de hotarare princare se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu prefectura si cu primaria LISONELTA300 LISONELTA300 O primarie a emis o hotarare privind taxele si impozitele locale, pe care nu vrea sa mi-o trimita prin posta. Am facut cerere la Prefectura sa-mi trimita ... (vezi toată discuția)