avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intr-un litigiu de munca, cererea reconventionala se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intr-un litigiu de munca, cererea reconventionala se timbreaza??

Intr-un litigiu de munca, cererea reconventionala se timbreaza??
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:32, 1 Februarie 2018
Nu.
Conf.art.270 Codul Muncii,cauzele prevazute la art.266CM(solutionarea conflictelor de munca)sunt scutite de taxa judiciara de timbru si de timbru judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intr-un litigiu de munca cererea reconventiala nu trebuia sa aibe timbru? iosif.kramar iosif.kramar sunt in litigiu de munca cu angajatorul. am primit aceasta cerere reconventionala prin care mi se cer daune pentru defaimare banca. astazi la arhiva ... (vezi toată discuția)
Jurisdictia muncii andreya1202 andreya1202 Buna dimineata, pentru plata nedatorata catre un salariat, cererea in instanta se timbreaza? Stiu ca sunt scutite unele cereri vizavi de conflictele de ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca ? + plata taxa judiciara de timbru ? + plata taxa timbru ? + ce taxa trebuie sa se achite ? + instanta competenta ? oanaportar oanaportar Va rog mult de tot sa ma ajutati si sa imi spuneti cum se poate rezolva urmatoarea problema: - intrucat un salariat a refuzat sa restituie niste drepturi ... (vezi toată discuția)