avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecerea contributiilor de la angajator la angajat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecerea contributiilor de la angajator la angajat pentru personalul detasat

Buna ziua,
Intrebarea mea este cum pot opera in Revisal trecerea contributiilor de la angajator la angajat pentru personalul detasat.
Pot intrerupe detasarea, schimbat salariul si detasat?
Ar trebui sa suspend prin Decizie de Incetare Detasare si apoi sa initiez din nou detasarea prin cerere?
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:38, 1 Februarie 2018
Pasii ar fi :
- incetarea detasarii
- modificarea salariului
- operarea detasarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua .....am un salariat detasat la alta firma pana in data de 18.06.2016(a fost facuta pe un an) .....cum se procedeaza in cazul in care se doreste ... (vezi toată discuția)
Modificare salariul minim brut pe tara garantat in plata in cazul unui detasat Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am cativa salariati detasati la o alta societate cu salarii sub minimul brut pe tara cu 01.01.2015 ... (vezi toată discuția)
Salariat detasat marianconta marianconta Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa clarific situatia unui salariat detasat, si anume; 1) firma A detaseaza un salariat la firma B; 2) firma A raporteaza in ... (vezi toată discuția)